Du använder en utdaterad webbläsare som inte längre stöds. Vänligen uppgradera din webbläsare för en bättre upplevelse av timbro.se

Rikslarm i Georgien – och andra berättelser om världen

VÅR BILD AV VÄRLDEN FÖRÄNDRAS LÅNGSAMT. Länder som var fattiga diktaturer när vi lärde oss världskartan är väl fortfarande fattiga diktaturer. Eller?

I Rikslarm i Georgien och andra berättelser om världen vänder Fredrik Segerfeldt upp och ner på många av våra invanda föreställningar. Med lika delar humor och allvar delar han frikostigt med sig av ögonblick, insikter och erfarenheter från sina många resor och möten med människor på fem kontinenter. Alltid med ambitionen att tränga djupare: varför blev det egentligen krig på Balkan? Hur blev Chile rikare än Argentina? Och varför finns det inga pytonormar i Laos?

FREDRIK SEGERFELDT lever upp till många fördomar om en liberal kosmopolit. Han har rest över hela världen, arbetat i flera länder och gift sig på flera kontinenter. Oförtröttligt har han kämpat för öppnare gränser och friare handel. Men till skillnad från nidbilden av en varsomhelstare har han också visat ett stort intresse för platserna, människorna och kulturerna han besökt. Detta är hans femtonde bok.

 

215 kr

I lager (kan restnoteras)

Du gillar kanske också…