Du använder en utdaterad webbläsare som inte längre stöds. Vänligen uppgradera din webbläsare för en bättre upplevelse av timbro.se
Nyhet
Allmänt

Liberala reformlöften i Januariavtalet under lupp

Januariavtalet mellan regeringspartierna, Centerpartiet och Liberalerna innehåller viktig liberal politik. Fram till valet 2022 kommer vi genom vår nya satsning Reformbevakaren att löpande bevaka och analysera genomförandet med fokus på 20 liberala reformlöften.

Timbro granskar januariavtalet med fokus på 20 liberala reformlöften.

Januariavtalet har av många beskrivits som slutet på det borgerliga allianssamarbetet på nationell nivå. Genom Reformbevakaren ska tankesmedjan Timbro öka trycket i opinionsbildningen för de viktiga reformer som krävs inom till exempel skattepolitiken, arbetsmarknadspolitiken och bostadspolitiken.

Syftet med Reformbevakaren är dels att ge en överblick av läget för Januariavtalet, dels att erbjuda en mer djuplodande bevakning av 20 liberala reformlöften.

Besök reformbevakaren.se för att se vilka reformlöften vi följer, vad som är det senaste som hänt i dessa processer och hur många av Januariavtalets 73 punkter som regeringskansliet öppet arbetar med.