Du använder en utdaterad webbläsare som inte längre stöds. Vänligen uppgradera din webbläsare för en bättre upplevelse av timbro.se

Kalendarium

Vid sidan av bokutgivningen ordnar vi också studentaktiviteter, författarkvällar och andra evenemang. Här hittar du våra kommande evenemang.

Vi arrangerar boklanseringar och seminarier varje månad. För att se till att du håller dig uppdaterad, följ vår sida på Facebook. Våra boklanseringar annonseras också i tankesmedjan Timbros kalendarium. Vill du få utskick från oss och inbjudningar till våra evenemang per mail? Kontakta Amanda Broberg.

17 mars – PREMIÄR: En ideologisk afton. Den 17 mars har vi premiär för Timbro förlags nya samtalsserie som löper under hela 2020. Två paneler diskuterar på temat Har liberalismen gått för långt? Evenemanget sker i samband med Timbros studentkväll. Klicka här för att komma till eventet.

25 mars – Den svenska liberalismens historia med Johan Norberg. Den 25 mars lanserar vi nyutgåvan av Den svenska liberalismens historia av den kritikerrosade författaren och föreläsaren Johan Norberg. Boken innehåller ett helt nytt kapitel som tar historien in i vår dagar och de samtida ödesfrågorna. Välkomna att lyssna på Johan Norberg som berättar om den svenska liberalismens framväxt, dess förutsättningar framöver och varför det trots allt finns goda skäl att vara optimistisk. Klicka här för att komma till eventet.

7 april – En ideologisk afton i Uppsala. Vad är liberalismens ställning i dagens borgerlighet? Ligger det något i den borgerliga självkritiken och vänsterns ifrågasättanden och finns det en framtid för borgerlig samverkan? Klicka här för att komma till eventet.

16 april – En ideologisk afton i Malmö. Vart har alla liberaler tagit vägen? Vi kommer till Malmö för att diskutera liberalismens ställning i Sverige i går och i dag. Klicka här för att komma till eventet.

28 april – En ideologisk afton i Göteborg. Frihet eller jämlikhet? Vi kommer till Göteborg för att diskutera ojämlikhet. På plats lanserar vi Liberalism: frihet, jämlikhet, välstånd av Deirdre McCloskey. Klicka här för att komma till eventet.